DE CE SĂ ALEGEȚI SERVICIILE NOASTRE DE REPARAȚII ALE SISTEMULUI DE AER CONDIȚIONAT?

Gift Criscat SRL

Alegerile de calitate trebuie să coincidă cu servicii și produse de calitate.
Mergând pe acest principiu vă punem la dispoziție o echipă profesionistă, cu tehnicieni calificați în domeniul service-ului pentru aparatura de climatizare. Suntem mereu informați în legatură cu ultimele noutați ale tehnologiei din domeniu, iar acest lucru ne indreptățește să vă oferim certitudinea unei calificări riguroase pentru toate serviciile solicitate!
 • INSPECȚIA TEHNICĂ  A SISTEMULUI DE AER CONDIȚIONAT SAU CLIMATIZARE

  Odată ajunsă in service-ul nostru, mașina dvs va fi supusă unei inspecții tehnice a sistemului de aer condiționat sau climatizare , pentru a avea un diagnostic corect al problemelor ce urmează a fi adresate. După inspecția amănunțită, elementele și componentele sistemului AC ce necesită inlocuire vor fi schimbate in timp ce piesele ce necesită reparații vor fi rezolvate corespunzător. In cazul in care automobilul prezintă scurgeri ale freonului acestea vor fi reparate cu atenție iar furtunele ce pot prezenta defecțiuni vor fi imediat înlocuite.
  În urmatorul pas, vom elimina mirosul neplăcut generat de sistemul de ventilație al aerului condiționat prin procesul de autocurațare, cauzat in special de depuneri in sistemul de ventilație și de nerespectarea termenelor de service auto. Se va trece la vidarea și etanșeizarea sistemului de aer condiționat și apoi vom face teste amanunțite pentru a verifica debitul de aer cât si pentru a verifica dacă reparația sistemului de aer condiționat a fost făcută in parametri optimi.

 • ÎNCĂRCARE FREON, SISTEM DE AER CONDIȚIONAT AUTO MULTIMARCĂ

  Pe lângă serviciile de reparații ale sistemului de aer condiționat al mașinii dvs, vă oferim soluții optime de incărcare freon 134A cât și pentru freon 1234YF. Scurgerile de freon datorate fisurilor furtunelor sau a altor componente ale sistemului de aer condiționat duc la slăbirea eficienței întregului sistem, afectând atât performanțele mașinii în habitaclu cât și confortul pasagerilor acestuia. Evitați neplăcerile cauzate de un sistem de aer condiționat nefuncțional și apelați cu încredere la serviciile noastre de incărcare freon auto.

 • SERVICE AGREGATE FRIGORIFICE

  Service agregate frigorifice destinate transportului de mărfuri. Refrigerare și Congelare


   -

   adresa noastră :

    • Strada Timiș Triaj nr.6, Brașov

     MOBIL : 0733 85 88 33 (Tarif Normal In Orice rețea)

     MOBIL : 0769 90 80 80 (Tarif Normal In Orice rețea)

    Navighează Acum !