Serviciile Noastre

Reîncărcare freon auto în instalația de aer condiționat

Serviciul de încărcare freon în instalația de aer condiționat auto este executat de personal calificat, folosind aparatură de ultimă generație. Cum functionează încărcarea cu freon? Oferim servicii complete de completare freon sau reîncărcare freon pentru orice tip de mașină.
 • 1. Consultanță de specialitate.

  Asigurăm în mod gratuit consultanță pentru a stabili ce tip de freon, cantitate / calitate a agentului sunt necesare pentru marca/modelul mașinii la care se face încărcarea cu freon auto.

 • 2. Curățarea și vidarea instalației folosind aparatură profesională.

  Folosim aparatura de ultimă generație, semi-automată, care extrage freonul și uleiul (uzate) existente în instalația de aer condiționat, urmând procedura de vidare a instalației în care se constată etanșeitatea sistemului precum și dacă există pierderi de freon. Dacă totul este în regulă, urmează încărcarea cu freon și completarea uleiului.

 • 3. Încărcare freon în instalația de aer condiționat a mașinii.

  Procedură completă ce presupune următoarele etape – umplerea instalației cu cantitatea de freon recomandată de producător pentru modelul mașinii, completarea cu cantitateta de ulei extrasă din instalație la pasul anterior și verificarea presiunii în instalație. Un serviciu profesional realizat cu aparatură specializată, recomandat pentru orice tip de mașină care nu prezintă defecte mecanice la instalația de AC sau scurgeri de freon!

 • 4. Testare în sarcină și raportare finală.

  După încărcarea cu freon a instalației de climatizare se vor efectua testele de funcționare, pentru verificarea parametrilor instalației în sarcină.